Hubertus Hof Landhotel

A Hubertus-Hof Szálloda és Étterem a Balaton parttól mindössze 500 méterre, a Nagyberek Natúrpark kapujában található.

A ház különleges atmoszféráját a közel 3 hektáros parkban elhelyezkedő, kizárólag földszintes épületegyüttesek határozzák meg. Az egyes épületekben kapott helyet a 24 kétágyas szoba és a 4 de lux apartman, valamint az a la carte étterem, a konferencia terem és a rekreációs részleg.

A szálloda a Hotelstars Union tagja, jelenlegi minősítése három csillagos. Ezen felül szállodánk és éttermünk büszke tulajdonosa a Magyar Turizmus Minőségi Díjnak.

A ház 10 hónapot üzemel, a kiemelt időszak májustól szeptemberig tart.

Tavasszal első sorban a konferencia vendégek és hétvégeken a családok jellemzőek. A nyári időszakban abszolút a családoké a főszerep, míg szeptembertől a vadászvendégek érkezése teszi lehetővé a szezon meghosszabbítását. Késő ősszel szintén a konferenciák, szemináriumok és céges rendezvények lendítik fel a forgalmat. Üzletemberek egész évben látogatják a szállodát.

A Hubertus-Hof Szálloda a la carte éttermének két fő irányvonalat határoztunk meg. Egyrészt a saját vadászterületünkön elejtett fiatal és egészséges vadak húsából (első sorban szarvas és vaddisznó) készült ételeké, másrészt pedig a saját tenyésztésű Angus marhahúsokból készült ételeké a főszerep. A 21 napos érlelésű Angus marhahús közvetlenül a cég pásztói húsüzeméből kerül beszállításra, és éttermünkben olyan különlegességeket készítünk vendégeink számára, mint például az onglet, flank, T-bone, vagy a Portehosue és Tomahawk steak húsok.

Szoros az együttműködés a vadászati ágazattal, hiszen a vadászvendégek ellátását és elszállásolását első sorban a Hubertus-Hof biztosítja, de emellett az étterem részére a vadhús alapanyagot is ettől az ágazattól szerezzük be.

A szálloda és étterem a teljes Bt. reprezentációs feladatait is ellátja. Célunk, hogy a Hubertus-Hof ágazat mindig magas színvonalú szolgáltatást nyújtson vendégei számára, de mindemellett fenntartson egy olyan működési formát, amely a - turizmusra jellemző szezonalitást is figyelembe véve - a magas működési költségek ellenére is egy stabil bevételt nyújtson a Hubertus Bt. számára.

Elérhetőség:

Raskó Róbert
Szállodavezető
robert.rasko@hubertus.hu
+36 85 560 930

www.hubertushotel.hu

 

tól